top of page

Poops! Tygblöjor

 

POOPS! blöjor har många fördelaktiga funktioner jämfört med andra tygblöjor. Bland annat har All-in-One tygblöjan en unik läckbarriär vid benen som ger ett mycket effektivt skydd mot fukt och väta. Blöjans flexibla konstruktion gör också att den enkelt kan anpassas för barn i alla delar av blöjåldern. Vi lämnar ett års garanti på våra blöjor.

POOPS! sortiment utökas och förnyas fortlöpande med nya produkter. Vi har också tagit fram tygbindor i tre olika utföranden i bambuviskos/ ekologisk bomull. 

POOPS! samarbetar med en liten, familjeägd fabrik i centrala Kina där de cirka 35 anställda har bra löner och arbetsförhållanden. Alla som arbetar på fabriken är över arton år och har sina egna hem och familjer i närheten. 

POOPS! blöjor når dig som kund utan mellanhänder. Blöjorna går direkt från fabrik till webshopen, vilket gör att POOPS! kan erbjuda både högre kvalitet och lägre priser.

Vi som arbetar med POOPS! heter Lina Lundgren och Fredrik Eriksson och har två goa killar som är 3 respektive 1 år.

Målsättningen med POOPS! är att erbjuda en säker, trygg och snygg miljövänlig blöja till ett bra pris. Tygblöjor ska vara ett alternativ både för plånboken och miljön.

POOPS! är ett registerat varumärke.

bottom of page