top of page
Poops Pink Paradise tygblöja ute på vift.jpg

Poops! Tygblöjor

 

Poops! är ett svenskt varumärket med egen utveckling och design, och har funnits sedan 2010. Förutom tygblöjor finns bland annat också skötunderlägg, tvättlappar och praktiska väskor att förvara blöjorna i skötväskan. 

För att tillverka produkterna samarbetar Poops! med ett litet, familjeägt företag i centrala Kina, som är specialiserat på just tygblöjor. Företaget har cirka 35 anställda, alla över 18 år och har goda arbetsförhållanden. Vi har nästan daglig kontakt med ägaren och tillsammans skapar vi förutsättningar för högsta möjliga kvalitet och bra materialval. Exempelvis använder vi oss enbart av material som kan uppvisa OEKO TEX certifikat eller motsvarande, försöker välja ekologiskt där det finns tillgängligt och undersöker ständigt vilka möjligheter som finns till förbättringar. Vill du läsa lite mer om vår tillverkning och se en video ifrån fabriken, så har vi skrivit ett blogginlägg om det. Länk till inlägg.

Målsättningen med Poops! är att skapa en lekfull och hållbar värld. Det genomsyrar såväl vår design av blöjor och inlägg, som de prints vi ger produkterna. Tygblöjor ska vara lönsamt för såväl plånboken som miljön, och framför allt bra för barnet.

Vi hoppas att Poops! innovativa lösningar och målmedvetna hållbarhetsarbete kan bidra till en vidare utveckling av produkterna och normalisering av tygblöjor i samhället. 

Poops! är ett registerat varumärke.

bottom of page