top of page
Lina_Surf.jpg

Om oss

Genom Poops! vill vi vara med och skapa en lekfull och hållbar framtid. Genom att erbjuda lösningar som kan användas om och om igen, och som främjar rörelse och glädje, kan vi både minska avfallsberget, spara på vår ekonomi och ge alla barn en bekväm start på livet. 
 

Poops! har tillverkat tygblöjor sedan 2010 och togs över av Lina och Fredrik på Wearings år 2022. Lina och Fredrik är båda passionerade surfare och tycker det är viktigt att vi skapar en hållbar framtid för våra barn. Efter att ha sett hur mycket avfall som produceras av engångsblöjor började de undersöka tygblöjor. Det tog dock lång tid innan de hittade den typen av tygblöjor de sökte. Det var helt enkelt en djungel att hitta rätt. Därför såg de en möjlighet att vara med och driva på utvecklingen av tygblöjor för att förenkla för användaren, vidareutveckla hållbarhetsaspekter och öka komforten för barnet. 

"Vi vill hjälpa människor att hitta bra och enkla lösningar för att minska sitt engångsbruk av produkter."

Lina har en bakgrund som forskare i hälsoteknik, och har särskilt fokuserat på människans rörelsemönster. Det är därför ingen slump att Poops! produkter är utformade för att främja barnets naturliga rörelsemönster och att slogan lyder: Poops! - för rörelseglada barn.

bottom of page