top of page

Tygblöjor

Tygblöjor har många fördelar jämfört med engångsalternativ. Om alla barn i Sverige skulle använda tygblöja en gång i veckan skulle vi spara cirka 17 miljoner blöjor från att slängas i avfallet. Det är dessutom betydligt billigare och är faktiskt enklare än vad många tror!

Här presenterar vi Poops! modeller i korthet

Poops! Pocket Slim

Modellen med en perfekt fit från nyfödd till blöjfri

Poops! Pocket Slim är en tygblöja med en ficka där inlägget stoppas in baktill. Den är one size (OS), vilket innebär att den har knappar framtill som kan minska storleken för att passa från ca 4-16 kg. Ytterdelen på blöjan är i vattenavvisande PU-material och den finns med insida i Athletic Wicking Jersey (AWJ, vilket ibland kallas Coolmax), som transporterar bort fukt och håller huden sval och torr, samt en variant med supermjuk och härlig Tencel. De tillhörande inläggen är i mjuk Tencelfrotté, som har fantastisk absorption. Baktill har blöjan en bred resår för att sitta bekvämt och hålla tätt. 

  • Facebook
  • Instagram
PXL_20230617_091017901-PhotoRoom.png
Poops Cover Slim tygblöja Lek Go Green

Poops! Cover Slim

Modellen för rörelseglada barn

Poops! Cover Slim är en skalblöja där inlägget knäpps fast baktill med knappar och hålls på plats framtill av en flärp. Det är en one size (OS) modell, vilket innebär att den kan knäppas ihop för att minska storleken och passar ca 4-16 kg. Skalet är gjort av vattenavvisande PU-material och kompletteras med ett inlägg. Skalet kan användas flera gånger innan tvätt, medan inlägget byts vid behov. Det tillhörande inlägget är i mjuk och behaglig Tenceltextil (består av lyocell, tillverkat av cellulosa från träd) som absorberar vätska mycket väl. Skalet har enkel knapprad i midjan.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page