Mer om POOPS!... 

 

POOPS! blöjor har många fördelaktiga funktioner jämfört med andra tygblöjor. Bland annat har All-in-One tygblöjan en unik läckbarriär vid benen som ger ett mycket effektivt skydd mot fukt och väta. Blöjans flexibla konstruktion gör också att den enkelt kan anpassas för barn i alla delar av blöjåldern. Vi lämnar ett års garanti på våra blöjor.

POOPS! sortiment utökas och förnyas fortlöpande med nya produkter. Nyheten för våren är en design på ullskalblöjor i två storlekar samt ett PU-skal för barn från 16 kg och uppåt. Vi har också tagit fram tygbindor i tre olika utföranden i bambuviskos/ ekologisk bomull. Passade valde då att även ta in en menskopp i silikon från det danska företaget OrganiCup.

POOPS! samarbetar med en liten fabrik i Kina där arbetarna har bra löner och arbetsförhållanden. Alla som arbetar på fabriken är över arton år och har sina egna hem och familjer i närheten.

POOPS! blöjor når dig som kund utan mellanhänder. Blöjorna går direkt från fabrik till webshopen, vilket gör att POOPS! kan erbjuda både högre kvalitet och lägre priser.

Jag som driver POOPS! heter Gry Hatt och är en miljömedveten mamma till tre spralliga flickor. Ett tvillingpar på tre år och lillasyster på tio månader. Vi bor i västra Skåne och det är även här POOPS! verksamhet bedrivs från.

Målsättningen med POOPS! är att erbjuda en säker, trygg och snygg miljövänlig blöja till ett bra pris. Tygblöjor ska vara ett alternativ både för plånboken och miljön.

POOPS! är ett registerat varumärke.