Jag skulle vilja att fler upptäckte att tygblöjor varken behöver vara svårt eller dyrt. Då jag 2010 skapade POOPS! tyckte jag det saknades en prisvärd tygblöja av hög kvalitet på marknaden vilket var en bidragande anledning till att jag skapade mitt egna varumärke och valde att ta fram egna produkter.

POOPS! blöjor har många fördelaktiga funktioner jämfört med andra tygblöjor. Bland annat har All-in-One tygblöjan en unik läckbarriär vid benen som ger ett mycket effektivt skydd mot fukt och väta. Blöjans flexibla konstruktion gör också att den enkelt kan anpassas för barn i alla delar av blöjåldern.

POOPS! sortiment utökas och förnyas fortlöpande med nya produkter. Nyheten för våren 2016 är ullskalblöjor i två storlekar, tygbindor i tre olika utföranden med både bambuviskos/ ekologisk bomull och CoolPass som ytskikt och valde då att även ta in en menskopp i silikon från det danska företaget OrganiCup.

POOPS! samarbetar med en liten fabrik i Kina där arbetarna har bra löner och arbetsförhållanden. Alla som arbetar på fabriken är över arton år och har sina egna hem och familjer i närheten.

POOPS! blöjor når dig som kund utan mellanhänder. Blöjorna går direkt från fabrik till webshopen, vilket gör att POOPS! kan erbjuda både högre kvalitet och lägre priser.

Jag som driver och har skapat POOPS! heter Jane Rogoleva och är en miljömedveten mamma till en åttaårig son. Utbildad textildesigner vid Konstfack som även arbetar med produktdesign där vikten ligger på funktion och passform samt att utveckla nya produkter. POOPS! verksamhet bedrivs från Stockholm med lager och kontor på Bäckvägen 90 i Hägersten där du även kan hämta upp din beställning vardagar mellan 9.00-15.00.

Målsättningen med POOPS! är att erbjuda en säker, trygg och snygg miljövänlig blöja till ett bra pris. Tygblöjor ska vara ett alternativ både för plånboken och miljön.

POOPS! är ett registerat varumärke.