AIO_Turkos
poops_aio_insidorAIO_Utsida_InsidaNya färger AIO + skal tygblöjor

All-in-One – Turkos

169kr179kr

POOPS! All-in-One tygblöja är framtagen för att passa barn från ca fyra till sexton kilo. De har en unik passform och en speciellt framtagen läckbarriär för att förhindra läckage. Det yttre skiktet på blöjbyxan är tillverkat av en vattentät polyuretanbelagd polyester som andas men inte släpper igenom fukt. Finns i två olika utföranden:

Nollställ
Art. nr. Inte tillgänglig Kategori: Taggar: ,

Produktbeskrivning

– En i organisk 70% bambuviskos/30% ekologisk bomulls frotté (280 gsm) som har en väldigt god uppsugningsförmåga, tjockt inlägg i tre lager (3×390 gsm) 70% bambuviskos/30% ekologisk bomull som absorberar mycket bra. Bambu har också en god antibakteriell förmåga och kan vara mer lämplig för känslig hud. Nackdelen är att den tar lite längre tid att torka.

– En med insida i ”CoolPass” ett syntetisktmaterial som andas, känns torrt och svalt mot huden. Fem lager inlägg: översta lagret i ”CoolPass” som transporterar ner kisset till fyra (4×280 gsm) underliggande lager av superabsorberande microfiber. Dessa blöjor torkar fort.

Båda blöjorna har inlägg som är fastsydda i ena änden vilket ger kortare torktid samt gör blöjan väldigt lättanvänd.

Polyestertygerna med polyuretan skikt är testade och godkända för: Europeisk Standard EN71-3, AZO färgämnen, Bisfenol-A (BPA) och Ftalater 6P.

Bambuviskos/ekologiska bomullen, CoolPass samt micofibern är testade och godkända för: Europeisk Standard EN71-3.

Mer information

Vikt 0.165 kg
Material

Bambuviskos/Ekologisk bomull, CoolPass

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “All-in-One – Turkos”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *