12 pack AIO tygblöjor POOPS!

12 All-in-One Blöjor

1,749kr1,869kr

Ett 12-pack tygblöjor är ett bra val när du vet att du vill börja använda tygblöjor! En mix av övriga färger så långt det är möjligt. Egna färgval kan fyllas i orderformuläret/ kommentarsfältet.

Du sparar 279:- på detta paketerbjudande!

Nollställ
Art. nr. Inte tillgänglig Kategori: Tagg:

Produktbeskrivning

POOPS! All-in-One tygblöja är framtagen för att passa barn från ca fyra till sexton kilo. De har en unik passform och en speciellt framtagen läckbarriär för att förhindra läckage. Det yttre skiktet på blöjbyxan är tillverkat av en vattentät polyuretanbelagd polyester som andas men inte släpper igenom fukt. Finns i två olika utföranden:

– En i organisk 70% bambuviskos/30% ekologisk bomulls frotté (280 gsm) som har en väldigt god uppsugningsförmåga, tjockt inlägg i tre lager (3×390 gsm) 70% bambuviskos/30% ekologisk bomull som absorberar mycket bra. Bambu har också en god antibakteriell förmåga och kan vara mer lämplig för känslig hud. Nackdelen är att den tar lite längre tid att torka.

– En med insida i ”CoolPass” ett syntetisktmaterial som andas, känns torrt och svalt mot huden. Fyra lager inlägg: översta lagret i ”CoolPass” som transporterar ner kisset till tre (3×280 gsm) underliggande lager av superabsorberande microfiber. Dessa blöjor torkar fort.

Båda blöjorna har inlägg som är fastsydda i ena änden vilket ger kortare torktid samt gör blöjan väldigt lättanvänd.

Polyestertygerna med polyuretanskikt är testade och godkända för: Europeisk Standard EN71-3, AZO färgämnen, Bisfenol-A (BPA) och Ftalater 6P.

Den ekologiska bomull/bambuviskosen, CoolPass samt micofibern är testade och godkända för: Europeisk Standard EN71-3.

Mer information

Vikt 1.50 kg
Välj:

12 Bambu/bomull, 12 CoolPass, 6 Bambu/Bomull + 6 CoolPass

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “12 All-in-One Blöjor”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *